بررسی تاثیر نوع روش آبیاری بر عملکرد پیاز تحت تنش خشکی

مهدی عربی آیسک؛ محسن پوررضا بیلندی؛ مصطفی یعقوب زاده؛ فرهاد آذرمی آتاجان

دوره 2، شماره 2 ، بهمن 1402، ، صفحه 99-112

https://doi.org/10.22034/nawee.2023.424811.1054

چکیده
  آب مهمترین عامل محدودکننده کشاورزی در کشور است. بنابراین استفاده بهینه از منابع آب موجود و مدیریت آن‌ها با توجه به علم روز، امری بسیار حیاتی است. به این منظور اثر دو روش‌ آبیاری (آبیاری کرتی و آبیاری تیپ) و سه سطح آبیاری (50، 75 و 100 درصد نیاز آبی گیاه) بر عملکرد گیاه پیاز خوراکی در منطقه شهر آیسک که دارای آب و هوای نسبتاٌ گرم و خشک است، ...  بیشتر